Sayfalar

10 Eylül 2013 Salı

ÖNCE BOYADIM SONRA İÇTİM :) ♥


Desenin mint yeşiline mi vuruldum yoksa çiçeklerinin güzelliğine mi bilemiyorum ama gördüğüm anda "ben bunu boyamalıyım" dedim kendi kendime :).. Hemen internette ve instagramda araştırmamı yaptım ve bu güzel şişenin peşine düşüp taş boyamamı tamamladım :) 



Eğer sizde taş boyuyorsanız (yeni başlayanlar Taşlara Hayat Verin adlı yazımda ve Taş Boyama Videyom'da detaylı bilgi bulabilirler :) ). Desenleri bizim seçmediğimiz  aslında onların bizi seçtiğini hatta "beni boyamalısın" dediğini farketmişsinizdir.. İşte bende de aynen böyle oldu ve bende iyi ki o sese kulak verip bu güzel taşı boyamışım diyorum.. Şimdi evimin en güzel yerinde neşe ve enerji kaynağım oldu benim güzel bahar dalım.. 

İçeceğe gelirsek; resim araştırmaları esnasında içeceğin adının Arizona Drink ve içeriğininde ballı yeşilçay olduğunu öğrendim.. 

İstanbul'da çok aramama rağmen kendisi ile ancak İspanya tatilim esnasında tanışabildim fakat şu an bir çok benzincilerin içecek reyonlarında ve büyük marketlerde görebiliyorum...

Merak eden olursa diye de söyliyeyim tadı şişesi kadar güzel gelmedi bana.. Eğer bir not vermem gerekse bu not orta olurdu sanırım :) Çünkü evlerimizde yaptığımız yeşilçaydan çok da farklı değil.. İçine biraz bal eklenmiş hali sadece :). Bu arada; narlı, orman meyveli, armutlu gibi bir çok farklı çeşidi de mevcut.

Sevgiyle Kalın 





5 yorum:

  1. Bir yeşil renk tutkunu olarak "harika olmuş" diyorum. Hatta neden benim değil diye de çok kıskandım. Elinize sağlık.
    www.keyifolsun.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)) Size de yaparım isterseniz :))

      Sil
  2. Canım selamlar :) Taş boyama aşkına tutuldum ben de senin sayende! Hem de sanırım geçen yılki bir postundan görerek...
    Ben de akrilik boya ve boy boy fırçalar aldım, sprey vernik aldım senin söylediğin gibi. Ama nedense ben taşı boyarken dalga dalga oluyor renkler :( Bir türlü pürüzsüz düz bir boya rengi elde edemiyorum nedendir acaba? Oğlumun doğum günü için birkaç taş boyamak istemiştim ama senin gibi beceremiyorum :(

    Vaktin olursa yazarsan ne kadar mutlu olurum :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Canım öncelikle söylemeliyim ki çok sevindim gerçekten :) Demekki yazılarım işe yarıyor ve birşeylere vesile olabiliyorum :) Ne mutlu bana..
    Eğer taş boyamalarında taşının yüzeyi dalga dalga oluyorsa bir kaç sebebi olabilir diye düşünüyorum
    ya boyan kapatıcı değil ve çok kat boyaman gerekiyor.. yada taş daha kurumadan ikinci üçüncü katı byuyorsun.. İlk kat boyamalarından sonra biraz beklemek gerekiyor tatlım.. Tabii benim gibi sabırsız biriysen sende saç kurutma makinasını da önerebilirim sana :))
    Boyanın çok koyu ve fırçada çok fazla olmasına izin verme.. boyayı sulandır demiyorum ama fırçan hep nemli olsun :)
    İnşallah işe yarar tavsiyelerim.. Sonra bana da haber ver lütfen .. Kocaman sevgiler ♥♥♥

    YanıtlaSil
  4. Oyacığım selamlar! Çok teşekkürler detaylı açıklaman için, ilk fırsatta deneyeceğim.
    O kadar güzel yapıyorsun ki sen taş boyamayı, görenin sevmemesi ve heveslenmemesi münkün değil :) Bu ara bir iş değişikliği yaptım, onun yoğunluğu vardı. Haftasonu deneyeceğim, olmazsa boyayı değiştiririm artık :)
    Resim gönderirim sana gülersin belki yaptıklarıma hehhehe :)

    Kocaman sevgiler benden de, bir gün görüşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...