Sayfalar

19 Haziran 2012 Salı

SABIRSIZLIK BAŞA BELA ;)




Bir ankete katılsam ve sorsalar bana en belirgin özelliğiniz nedir diye "sabırsızlık" derim hiç düşünmeden.Yeni almış olduğum ciciş ayakkabılarımı eve götürmeye yetecek kadar bile sabrım yok çünkü :)


Size de olur mu bazen sokağa çıktığınız kıyafetinizde birşeyler eksik yada birşeyler fazladır da hani içten içe pişmanlık sarar benliğinizi. Keşke bu pantalonun üzerine askılı giyseymişim dersiniz yada topuklu yerine düz ayakkabı giymiş olmayı istersiniz.. İşte benimde tam böyle bir anımda Bambi yetişti imdadıma. :)

Dışarı çıkmak için seçtiğim kıyafetin altına bu aralar vazgeçemediğim parmak arası terliklerimi giyip daha sonra renk uyumsuzluğundan rahatsızlık duymaya başladığım anda  kurtarıcı bi melek gibi gözüktü gözüme mağaza.

Bağdat Caddesi Bambi mağazası rengarenk boy boy ayakkabılarını kapısının önünde raflara dizmiş. Üstelik birde süper indirim yapmış. Ben birkaç model denedikten sonra her kıyafetimle uysun diye  taş rengi   (bej de oluyor ışıkta bazen) dolgu topuklu bu ayakkabıları aldım ve gezmemin geri kalan kısmına yeni ayakkabılarımla devam ettim mutlu mutlu :)

Oldukca rahat ve hafif bir ayakkabı. Fiyatı 49 TL ye inmiş. Birçok farklı rengi ve farklı modelleri var. Eğer böyle bir ayakkabıya ihtiyacınız varsa numaraları tükenmeden bakmanızı öneririm . Sevgiler..

4 yorum:

  1. bambiden asla vazgeçmem :)

    bende beklerim

    http://shoeeobsessionn.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sayfanız çok güzel.. Başarınızın devamını dilerim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...