Sayfalar

25 Haziran 2012 Pazartesi

GÜZEL BİR HATIRA BIRAKIN SEVDİKLERİNİZE


Benim bitanecik yeğenim Elif'im doğalı neredeyse 6 sene oldu. Teyze olmanın harika bir duygu olduğunu onunla yaşadım, hala da yaşıyorum. İyi ki doğmuşsun benim bitanecik neşeli güneşim :)

Geçenlerde Elif'imin gittiği anaokulundan ailesini ve kendi çocukluğunu anlatacak bazı materyaller istemişler. Ablamda telaşla hem Elif'in hemde bizlerin resimlerini arıyordu. Sonra aklımıza Elif doğduğunda benim ona hatıra olsun diye hazırladığım video geldi. Bir sevinçle aradık bulduk ve tüm aile izledik. Tamamen amatörce yaptığım bu video meğer ne güzel ne anlamlı bir anı olmuş bizler ve Elif için.. Hepimiz gözlerimiz dolu dolu büyük mutlulukla izledik filmi. Elif ise bizlerden daha çok heyecanlanıp mutlu oldu. :)







Günümüzde artık fotograf albümlerinin evlerimizde yeri kalmamışken, çektiğimiz video CD'leri yada DVD'leri izlenmezken bilgisyarınızda tek tıkla açıp izleyebildiğiniz bu kısa filmlerden sizlerin de yapmasını mutlaka öneririm. Benim gibi yeğeninize veya çocuğunuza hatta belki torununuza güzel bir hatıra bırakmış olursunuz. Ben bilgisyarımda yüklü olan Windows Media Player ile yine bilgisayarımdaki resim ve müziklerle yaptım bu kısa filmi. Ama siz internetten indirebileceğiniz farklı programlarla ve biraz zaman ayırarak çok daha güzelini yapabilirsiniz eminim.

Sevgiyle kalın..

4 yorum:

  1. ahh yeğenler, candır onlar can bilirim:)) teyze olmakta çok güzel, hala olmak da...
    ne güzel bir hatıra olmuş hazırladığın video. yıllar sonra işe yaramış:)
    eline, emeğine sağlık
    sevgiler

    not: kelime doğrulamayı kaldırır mısın lütfen... teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Beğenmenize sevindim :)Teşekkürler.

    Kaldırdım :)

    YanıtlaSil
  3. HOŞ GELDİN..
    TANIŞTIĞIMA MEMENUN OLDUM..
    YEĞENLER HARİKADIR CANIM.
    MUTLULUKLAR.
    BANA DA BEKLERİM.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...