Sayfalar

1 Mart 2013 Cuma

KEÇEDEN YAPTIĞIM TELEFON VE IPAD KILIFLARIM :)


El dikişi veya dikiş makinası ile basitçe yapılabilen bu çalışmaları hiç el becerisi olmadığını düşünenlere dahi tavsiye ederim :) Sonucu sizi çok mutlu edecek emin olun :)


Aklımın hep bir köşesinde olan bu kılıfların benzerini geçenler de çok bilindik bir mağazada gördüm.. Üzerlerinde süsleme dahi olmayan kılıfların ciddi rakkamlarla satılıyor olmaları da şaşırtıcıydı gerçekten..




Eve döndüğümde "neden yapılamasın ki" diye düşünerek eşimin ipadi için bir kılıf dikmeye karar verdim.. Daha önceden değerlendiririm diye aldığım ince mavi keçeden basitce ölçü alıp el dikişi ile kenarlarını diktim.. Tahminimden çok daha kolay oluşturduğum kılıfın eşimden tarafından beğenilip kullanılması bana cesaret verdi ve ikinci çalışma olarak kendim ve yeni telefon alan yakın arkadaşım için  bu pembiş kılıfları diktim :)
Keçe Kılıflar



İlk çalışmamda olduğu gibi yine basitce ölçü alıp, kalemle işaretleyerek makina ile düz dikiş geçtim.. Sonrasında fazlalıkları makasla keserek üzerlerine ütü ile yapışan süsleri yapıştırdım.. Maket bıçağıyla da tutma yerlerine oyuklar açtığım kılıflarım gerçekten çok cici oldular.. Beni en çok mutlu eden de hediye ettiğim kişilerin bu kılıfları severek  kullanmaları oldu sanırım :)

Kısa bir not; İnce keçe zamanla tüylenme yapabildiğinden kalın keçeyi kullanmanız çok daha iyi oluyor. Ayrıca kılıflar ilk kullanıldıklarında çok sıkı olsalar da kullandıkça esneme yaparak telefon,ya da ipad inizin formunu alıyor..

Şimdiden kolay gelsin :)

Sevgiler..



11 yorum:

  1. üzerine ütüyle yapıştırılan süsler hoşuma gitti:)
    eline sağlık, gayet güzel ve kullanışlı bunlar.
    iyi günlerde kullanın.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Süsler gerçekten çok pratik ve şık :) tavsiyemdir..

      Sil
  2. ÇOK CİCİ VE KİBAR OLMUŞ,GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN
    SEVGİLERİMLE

    YanıtlaSil
  3. ELLERİNİZE SAĞLIK GAYET GÜZEL OLMUŞLAR
    HAYIRLI GÜNLER
    BENDE BEKLERİM

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuşlar. Bende örmek istiyordum ama keçeden denemeye karar verdim. Makinam yok birleştirmeyi elle nasıl yapabilirim?
    Güle güle kullanını ellerinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lacivert olanı elde diktim ve gayette kolay oldu.. Keçenin tek tarafını kesmeden kıvırırsanız sadece bir kenarını dikmiş oluyorsunuz.. Elde sıkı dıkiş yada makina dikişi yapabilirsiniz.. İnce keçe kullanmayı unutmayın ama :))

      Sevgiler..

      Sil
  5. Ellerine sağlık bitanem nefis olmuşlar❤❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Bir keçe uzmanı olarak bunu sen söylüyorsan ne mutlu bana :))

      Sil
  6. Ipad and phone cover --- good idea. I will try to make this at home for gift. Now i gifted some toys to my cousins kids. All are happy and fun with toys. toys for girls

    YanıtlaSil
  7. Among numerous other skin health management creams bioaqua cream is my most ideal decision. It gives a positive feeling when applied to the skin. The sensible cost and astounding aftereffects of the cream pursues it the best decision of many individuals. I firmly prescribe it to each man. Utilize This Cream.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...