Sayfalar

12 Temmuz 2012 Perşembe

YEMEKLERDEN SONRA 2 SAYFA İLAÇ NİYETİNE

Kitap, müzik, film gibi konularda edinilmiş deneyimleri anlatmak ve tavsiye etmek  genelde riskli bir iştir. Fakat, önerdiğim arkadaşlarımın okuduktan sonra bana bir çok kere teşekkür etmesinden ve araştırmalarıma göre milyonlarca kişi tarafından okunmasından cesaret alarak size Daler Carnegie' nin "Üzüntüyü Bırak Yaşayamaya Bak" adlı bu kitabını önermeye karar verdim.

Kitap eski tarihli olmasına karşın okuduğum bir çok güncel kişisel gelişim kitaplarının arasında aklımda en çok kalan ve yazılarının bana ilaç tesiri yaptığı bir kitaptır (başlığımdan da anlaşılıyordur.:) ).

4-5 sene önce yaşamakta olduğum zor bir dönemde bir arkadaşım sayesinde okudum bu kitabı. Arkadaşımın da sıkıntılı bir zamanında hayatına giren ve kendisine çok  faydası dokunan kitabı, "mutlaka okumam" gerektiğini hatta okurken bol bol not alıp, bu notları sağa sola asmam gerektiğini söyledi. Kendisi öyle yapmış ve kısa sürede içinde bulunduğu zor dönemden kurtulmuş.


İlk başta pek hevesli başlamadığım hatta diğer kitaplardan çok farkı olmayacağını düşündüğüm kitabı 3-4 günde bitirdim. Aslında çok daha hızlı bitirebilirdim ama yavaş yavaş okumak, okuduğumu düşünmek ve düşüncelerimde ki değişimi görmek çok hoşuma gitti. Tamamen gerçek hayata uyarlayabileceğiniz somut fikirler veren ve sizi üzüntü, endişe hatta korku gibi duygularınızdan uzaklaştıran bir kitap. Anlatılanların yaşadıklarıma fazlaca uyması beni çok şaşırttı.

Sonra öğrendim ki kitabın yazarının teknikleri okul, iş yeri hatta özel eğitim merkezlerinde uygulamalı ders olarak anlatılıyor öğretiliyormuş.. Ayrıca kolay anlaşılır ve sürükleyici olan kitabın fiyatı da çok uygun.

Kitabı bitirdikten sonra geçmişte yaşadığınız ve sizi üzen olaylardan kurtularak kendinizi çok daha iyi hissediyorsunuz. Endişe ve sıkıntılarınıza farklı bakış açılarıyla bakmaya başlıyorsunuz. Ben çok faydasını gördüm umarım sizlere de yararı dokunur ve beğenirsiniz..

Sevgiler..

6 yorum:

  1. BUNA ÇOK İHTİYACIM VAR BU ARA

    YanıtlaSil
  2. Read the books is very good habit and books gives knowledge. And your thought process expend with your knowledge. I also try to read books on different topics. Now a days i am doing job in a firm coursework writing services where we help to students in their special topics or speech etc.

    YanıtlaSil
  3. Yes, I totally agree with you, reading a book can positively affect your life. When I started reading at a start I was bored, but few after few days I loved to read I felt the words and the reading habit made me a writer and I also wrote novels and also providing content writing services and yes if you feel anxiety, depressed so please buy a good and book and start this habit, I am pretty sure that soon you will saw a changes in your life.

    YanıtlaSil
  4. The UK-based TCG store Ninja Cards. Ninja trading cards. are collectible cards that feature images and information about ninjas or ninja-related subjects we concentrate on booster packs and current and vintage Japanese E Pokemon cards. We take great satisfaction in providing our selection of toys, gacha balls, and other accesories that are all 100% official. They can be a fun way to learn more about ninjas, as well as a way to connect with others who share similar interests.

    YanıtlaSil
  5. The city's gastronomic centre, Passion Restaurant, offers a delectable medley of sushi, Thai cuisine, and seafood. The warm and welcoming atmosphere welcomes you as soon as you enter, and the plush chairs and soft lighting create the perfect backdrop for an unforgettable dining experience.
    what restaurants are open in pueblo for dine in

    YanıtlaSil
  6. nft marketplace allow collectors to own a piece of their favorite artist's work in a digital format. It's an exciting concept.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...