Sayfalar

2 Temmuz 2012 Pazartesi

SAÇ BAKIMI İÇİN ŞİFALI BİR UYGULAMA

Saç Bakımı


En değerli varlığımız saçlarımız için yaz-kış uygulayabileceğimiz ve tamamen doğal bir bakım yöntemi paylaşmak istedim sizlerle. Evlerimizde kolaylıkla yapabileceğimiz çok basit bir tarif. Özellikle yoğun çalışan biriyseniz ve vakit probleminiz varsa yada benim gibi "kullanırım" diyerek birçok ürün alıp bir köşede unutuyorsanız bu yöntem tam size göre.

Gerekli Malzemeler 

1 Çorba Kaşığı Bal
Kendi Şampuanınız



Tek yapmanız gereken evde kullandığınız şampuanınızın içerisine bir çorba kaşığı kadar bal koymanız. Küçük boy şampuanlarda tatlı kaşığı tercih edebilirsiniz. İlk okuduğunuzda saçlarınızın tatlıya benzemiş hali gelebilir gözünüzün önüne ama o şekilde olmuyor tabii ki :) Şampuanın etkisiyle bal saçlarınızdan kolaylıkla arınıyor. İlk yıkamadan itibaren saçlarınızda ki farkı hemen hissedebiliyorsununz. Daha parlak ve nem kazanmış saçlarınız günden güne daha sağlıklı oluyorlar. Ayrıca saçlarınızda yağlanma etkisi de yapmıyor.


Bu yöntemle hem kendi bakım ürününüzü kendiniz yapmış hem de ekstra olarak vakit harcamamış oluyorsunuz. Yazın güneş ve denizin, kışın soğuk ve rüzgarın etkisinden dolayı saçlarımızın kuruyarak yıpranmaması için uygulamayı denemenizi tavsiye ederim. Yalnız burda önemli olan kullandığımız balın tamamen naturel olduğundan emin olmak. Bunun için tanınmış markaları tercih etmenizi yada çok iyi bildiğiniz yerlerden temin etmenizi öneririm.

Saç Bakımı


Sevgiler..

1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...