Sayfalar

31 Temmuz 2012 Salı

EVİNİZİ ALTIN PARLAKLIĞI SARSIN





Birkaç gün önce bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Ev dekorasyonuna meraklı olduğumu bilen sevgili arkadaşım benden evinde yenilemek istediği bir eşyasıyla ilgili yardım istedi. Bende seve seve üstlendim bu güzel görevi :)



Salon sehpasının üzerinde duran ve içerisine mumlarını koyduğu aksesuarı, bir önceki mobilyalarına uygun olarak alındığından şu an kullandığı eşyalarına uymuyordu. Ne yapabileceğime bakmak için çalışmalarımda herzaman en büyük destekçim olan Polisan Home Cosmetics ürünlerine danışmaya karar verdim.


















Ertesi gün bana en yakın olan  yapı markete giderek Polisan standını buldum. Bir süre birbirinden güzel Polisan renkleri arasında dolaştıktan sonra, uzun zamandır denemek istediğim sprey boyalardan altın renkli olanını seçtim.











Malzemelerim tamamlandıktan sonra tekrar arkadaşımın evine geri dönerek bahçesinde çalışmaya başladım. Sprey boyanın dokusundaki yumuşaklık ve uygulanmasında ki kolaylık beni gerçekten çok şaşırttı. Boyanın rengini alabilmesi için kat kat sıkmanıza gerek yok. İlk uyguladığınız andan itibaren hemen rengini ve parlaklığını alıyor.







Hatta boyama işlemi o kadar hoşuma gitti ki hızımı alamayarak bahçede ki birkaç saksıyı da boyadım :)










İşlemden sonra yepyeni bir görünüme ve altın pırıltrısına sahip olan aksesurı tekrar arkadaşımın evine yerleştirdim ve sonuç harika.. 
Birçok kere teşekkürlerini belirten arşadaşım da evide şimdi çok daha mutlu :)

Sizler de yaşam alanınızda eskidiğini düşündüğünüz yada kullanmaktan sıkıldığınız eşyalarınızı Polisan Home Cosmetics ürünleri ile yenileyerek onlara yeni görünümler kazandırabilirisiniz.




Sevgiler..


13 yorum:

  1. Çok hoş olmuş...Elinize sağlık!

    YanıtlaSil
  2. çok güzel elinize sağlık.. bende bu sprey boyayı kullanmak istiyordum acaba fiyat bilgisi verebilirmisiniz? tek kat ahşap objelerde yeterli olurmu sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok keyifş, bir işlem mutlaka deneyin :) Fiyatı 8-10 TL civari.. Ahşapta henüz denemedim ama yeterli olur diye düşünüyorum..

      Sevgiler :)

      Sil
  3. Çok güzel ve pratik bir yenileme olmuş.Çok beğendim.Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Güzel fikir, paylaşımın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. çok beğendim ,ben de daha önce sprey boya kullandım ama hiç memnun kalmamıştım bu markayı deneyeceğim bundan sonra..paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.. Mutlaka deneyin çok seveceksiniz :))

      Sil
  6. Desen ve rengiyle denizin bütün ferahlığını hissettiriyor,ellerinize sağlık.Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  7. boya numarasını soylıyebılır mısınız

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...