Sayfalar

28 Ağustos 2012 Salı

TAŞLARI BOYAYAMIYORSAN YAPIŞTIR :)




Aldığım mailler ve arkadaşlarımın söylemlerinden anladığım kadarıyla çoğu kişi taş boyamak istiyor ama yapamayacaklarını düşündüklerinden bir türlü denemiyorlar.. Belirtmiş oldukları sebeplerin en başında çizime kabiliyetlerinin olmadığını düşünmeleri oluyor genelde. Benim ise herkese söylediğim şu oluyor  "Mutlaka deneyin!!! Bende aynı şekilde düşünüyordum ama düşündüğüm gibi olmadı. Okul zamanında resim dersi notlarım pek te iyi olmadığı halde :)) "












Bu yüreklendirme çabalarımın yanına bir de taşlara daha yakınlık sağlayacak farklı bir çalışma eklemek istedim.. Öyle ki hayal ettiğiniz her şekil bir anda taşın üstünde olabiliyor. Hem de basit bir teknik ve kolay bulunabilir birkaç malzeme ile..












Daha önceki yazılarımda size  dekupaj tekniğinden bahsetmiştim. İşte şimdi taşlara uygulayacağımız basit tekniğimizin adı bu. Farklı desen ve renklerde ki peçetelerden istediğimiz şekilleri keserek özel yapıştırıcısı ile tranfer yapabiliyorsunuz.. Üstelik taşlarınıza astar uygulamanıza gerek kalmadan kolaylıkla yapabiliyorsunuz.


  

Çocukların dahi çok ilgisini çeken ve onlarında kolaylıkla yapabildiği bu keyifliği uygulamayı mutlaka denemenizi öneririm :)

















Bir not: Taşlarınız kuruduktan sonra üzerlerine vernik veya cila kullanırsanız taşlar çok daha gözalıcı oluyorlar.


Sevgiyle Kalın

24 yorum:

  1. Süper fikir vallahi. Fikrine, eline, emeğine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim :) Çok teşekkür ederimm Sevgiler :))

      Sil
  2. e süper bunlar yaparım ki:))
    ama taşı nerden bulacağım:))
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımcım Mutlaka yap derim bende :) Sahilde deniz kenarlarında güzel taşlar mevcut.. Bi de tatile giden eş dosta sipariş vermek çok keyifli oluyo :)) Çok çok sevgiler..

      Sil
  3. Eline sağlık canım ne kadar şirin olmuş hepsi..magnet olarakta kullanabliriz sanırım :)

    YanıtlaSil
  4. Saol tatlım bende çok sevdim bu yöntemi gerçekten :)) Evet hafif taşlar için magnet süper olur.. Kocaman sevgileer :)

    YanıtlaSil
  5. Evde birsuru tas var.Ne yapsam diye dusunuyorum bende :))

    YanıtlaSil
  6. hepsi harika kilimli koyundan irili ufaklı bir bagaj taş topladım önceki çalışmalarım yapıştırarak adamlar yapmaktı yaptığım boyamalarda en çok kubağalar ve nazarlık dı şimdi boyamak istiyorum çok güzel fikirler verdiniz teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Çok güzeller !! emeğinize sağlık ..

    YanıtlaSil
  8. Merhaba ,negüzel çalışmalarınız var,taşları boyamaya heves ettim şimdi...:))

    YanıtlaSil
  9. çok başarılı olmuş harika gözüküyorlar bende yapıcam en kısa zamanda:) cila olarak spermi kullanıyorsunuz?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...