Sayfalar

7 Mayıs 2013 Salı

EVLERE BEREKET GETİREN KUŞLAR :))



Efendim bu aralar pek moda olan kuşlar, bir inanışa göre evde bereket ve bolluğu sağlayıp, muhabbeti arttırıyorlarmış.. Aslında onlar bereket kuşlarıymış yani.. Eh ne diyelim inşallah öyledirler :)

Geçtiğimiz günlerde ne tesadüftür ki bunca zaman kendim için karar verip kuşlu bir şeyler almazken   bu güzel kupaları beğendim ve alabildim en nihayetinde.. (belki etkiye tepki olayıdır :) ) Kullandıkça daha çok hoşuma giden ve iyi ki almışım dediğim kupalar mutfağımı şenlendirdiler resmen :) Üzerlerinde ki basit ama  şirin mi şirin kuşlara bayılmış olmamdan olacak onlara birkaç arkadaş daha katılsın benim de evimin beti bereketi artsın istedim ve bu güzel taşı boyadım koydum yanlarına :))

Şimdiden faydalarını görmeye balşadım galiba ben bu kuşların.. Hem sayelerinde uzun süredir beni fazlasıyla dinlendiren ve eğlendiren taş boyama ( daha önce yazmış olduğum yazımdan bu güzel hobi ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz ) keyfime kavuşturdular hem de evimi renklendirip neşelendirdiler.  Daha ne olsun :)

 "Her yaratıcılığın ardında onu destekleyen bir inanç vardır. istekler ve hevesler gelip-geçicidirler, ama mucizeleri meydana getiren tek şey inançtır." (Henry Miller) 

 dilerim içimizde ki umut ve inanç ateşi hiç sönmez..

Sevgiler..











10 yorum:

  1. bereketiniz ve muhabbetiniz bol olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Allah evinizi her anlamda şenlendirsin..

    sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Sagol canim :) hepimizin insallah..

    YanıtlaSil
  4. ne güzel çizmişsin kupadakilere çok benzemiş. bereket getirsin inş.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Oya'cığım, hatırladım da geçen yıl ben sana bu taşlardan satmayı düşünmez misin diye sormuştum sanırım görmedin yorumumu, yayınlanmamış olabilir...Ben çok beğendim, bayıldım hatta!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilmem ki canım düşünmemiştim daha önce :) Aslında taşlarım beni mutlu ettiği gibi başkalarınıda mutlu etsin çok isterim :))

      Sil
  6. Çok güzeller, ellerinize sağlık:)) bende kuşların bereketine inananlardanım:)sevgiler:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...