Sayfalar

21 Mayıs 2013 Salı

AŞK GİBİ BİRŞEY.. KUMAŞ SEVGİSİ ❤❤❤ :)


Henüz çok yeni dikiş dikmeyi öğrenen biri olarak içimde ki kumaş sevgisi tarif edilemez bir çığ gibi büyümekte :) Bulunduğum semt kumaşçılarında ki güzel kumaşlar bir yana dursun yurtdışından sipariş ettiğim kumaşların güzelliği beni benden alıyor :) Hatta çevremdekileri de diyebilirim . Öyle ki getirttiğim kumaşlardan sevdiklerime ve arkadaşlarıma yollamaktan bazen bana kalmıyor :)



Meğer benim gibi ne çok  seveni ne çok meraklısı varmış bu güzelliklerin.. Sihirli parmakları deyen insanların yaptığı güzel örtüleri, çantaları yastıkları hatta kıyafetleri gördükçe hevesim boyumu aşıp geçiyor.. Ben de kendimi makinamın başında buluveriyorum biranda..


Seçim yaparken özellikle vintage temalı kumaşların güzelliği ve girdiği her mekana yakışıyor olması işimi biraz daha kolaylaştırıyor.. Biraz daha derken o birazı siz tahmin edin artık :) Her gördüğüm yeni ya da farklı renkte "ay bu harika, ay bu da güzelmiş, şuna bayıldıımm" gibi cümlelerle havalara sıçrama seansından sonra karar aşaması başlıyor evimizde.. Kararsızlığımla başaçıkamadığım zamanlarda da  zavallı kocamı bile işin içine dahil edip seçim yapmaya zorladığım oluyor :)
 


Umarım severek özenle seçtiğim güzel kumaşlarımdan evime ve sevdiklerime güzel birşeyler yapabilir sonrada bu mutluluğumu sizlerle paylaşabilirim :)

Sevgiyle Kalın

15 yorum:

  1. Çok güzeller gerçekten de...
    Kim bilir bunlarla neler neler yapılır,yaptıklarınızı paylaşmanızı dört gözle bekliyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aklımda çok şey var ama bakalım yapabilecekmiyim :)) Mutlaka paylaşacağım :) Sevgiler ♥

      Sil
  2. Kumaş aşkı böyle güzel tarif edilirdi sanırım süper :) Vintage kumaşlara bayılıyorum beni aşık ediyorlar gülümsetiyorlar içimde heyecan başlıyor kalbim hızlı hızlı atıyor çok güzeller.....

    YanıtlaSil
  3. harikalar dikışle alakam olmamasına ragmen alasım geldi bi işlem yapmadan oraya buraya örtüversem mi acaba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. neden olmasın Etrafta onları görmek bile bir mutluluk gerçekten :) ♥♥♥

      Sil
  4. Miniğim ben de bekliyorum hünerlerini, dikiş dikme konusunda hiç yeteneğim olmasa da -hatta sökük bile dikemem- bu kumaşları görünce heyecanlanmamak elde değil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok yeni öğreniyorum inan canım ama hastalık gibi içime işliyor bu kumaşlar :)) ♥♥♥

      Sil
  5. Oleeyyo iyi ki instagram var,iyi ki tanıştık:)! minikyengeçimin seçtiği kumaş bebek odamız için seçtiğimiz emzirme koltuğumuzu süsleyecek heyecanla bekliyoruum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok heyacanlıyım valla kuzucum ya :)) Minnakımın odasında benimde tuzum oldu ya nasıl seviniyorum :) Sonucu dörtgözle bekliyorum ♥

      Sil
  6. Merhaba, benim gibi düşünen birine rastlamak ne güzel.

    YanıtlaSil
  7. Ayagimin tozuyla instagramdan buralara kadar geldim.vintage tam tarzimdir;))

    YanıtlaSil
  8. iyi ki de geldin caniko :) Vintage askin ta kendisi bencedee ♥

    YanıtlaSil
  9. bu aşka ben de tutuldum :) insan hepsini almak istiyor görünce, paris yazılı olana ayrı bayıldım. neler yapacağı dört gözle bekliyorum canım, kolay gelsin :)

    smrdmr.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. Merhaba yine ben :) ya arıyorum arıyorum bir türlü bu tarz kumaşlar bulamıyorum eminönünü altüst ettiğim halde yok yok yok :( siz nereden alıyorsunuz bu çok güzel aşık olunası kumaşları... ? lütfen bilgi verirseniz çok sevineceğim gerçekten havalara uçacağım...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...