Sayfalar

16 Haziran 2012 Cumartesi

LİMON CAFE


Bodrum Gümüşlük Limon Cafe Kahvaltısı
Bodrum Gümüşlük Limon Cafe

Bodrum Gümüşlük Limon Cafe nefis kahvaltı ve muhteşem reçelleri
Bodrum Gümüşlük Limon Cafe
Yapmış olduğum en güzel kahvaltılardan bir tanesidir Limon Cafe'nin güzel kahvaltısı.. Bodrum'un en güzel köşelerinden biri olan  Gümüşlük te yer alan bu mekana uğramazsanız cok yazık edersiniz derim.. Enfes tatlar ve deniz manzarası ile kendinizi mutlu hissetmenizi sağlayan harika bir yer! Farklı bir ambiyansı ve değişik lezzetleri iyi ki gitmişim dedirtiyor insana.

Gümüşlük muhteşem balık restorantları ve akşamları cıvıl cıvıl takı, seramik dükkanları ile çok sevdiğim bir kasabayken Limon Cafe'den sonra sevgim daha da arttı. Takılara bakarken arada etrafınıza da bakmayı ihmal etmeyin her an bir ünlü ile karşılaşabiliyorsunuz aklınızda bulunsun :)


4 yorum:

  1. Manzarası ve değişik lezzetleri ile muhteşem bir yerdi. Hayatım da ilk defa şamfıstık reçelini orada gördüm. Yolu Bodruma düşen herkes Gümüşlükten geçmeli ve buraya uğramalı.

    YanıtlaSil
  2. Ayrıca Limon Cafe'de günbatımı da ayrı bir güzeldir.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,
    kahvaltı en sevdiğim öğündür...
    sizi takibe aldım...
    sizde beni takibe alırsanız sevinirim...
    kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. gazeteci dayanışması ile şişirilmiş mekan. o kadar şişmiş ki işletmecilerinin snobluğu tavan yapmış. örneğin yemeğinizden paslı vida (evet paslı vida) çıkabilir ve işletmecisi bayanları masanıza çağırdığınızda özür dilemeyi geçin "insanlık hali" "dişinizin kırılmadığına şükredin" "neyse hadi geçmiş olsun" cümlelerini duyabilirsiniz. ama ben bir tabak yemeğe 50 tl ödüyorsam bundan daha iyi bir hizmet bekliyorum. 1. sınıf lokanta fiyatlarıyla esnaf lokantası hizmeti sunamazsın. hoş onlar bile özür diler, belki bir tabak meyve yollardı masaya.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...