Sayfalar

18 Haziran 2012 Pazartesi

CUPCAKE AŞKINA



Son günlerde ne yana baksam rengarenk pıtır pıtır cupcakeler görmeye başladım. Hepsi o kadar güzel ve renkliler ki gözlerinizi almanız mümkün olmuyor üzerlerinden. Anahtarlıklar, masa örtüleri, tabaklar ve bardaklar hatta nevresim takımları aklınıza gelebilecek herşey mevcut. Bir cupcake çıldınlığıdır gidiyor diye düşünürken o çılgınlığın tam ortasında buluverdim kendimi aniden :) Bir sabah Engilish Home' a yaptığım ziyaretle başladı bütün hikayem.

Henüz öğrenmiş olduğum peçete transfer tekniğinin elimin üzerinde bıraktığı tutkal parçalarını temizlemeye çalışırken gördüm onları ve aşık oldum. Sen ne güzel şeyler yapmışsın öyle English Home. Bizi bizden almak mı dır niyetin ?? :) Kendimi çok zor durdurarak bu cici peçeteleri ve masamdaki güzel pembiş kalemliği aldım. 
Oturduğumuz binaya yeni taşınmış olan ablamın evine de yine pembiş cupcakeli bir ekmeklik ve evlere bereket getirdiğine inanılan bereket kuşlarından aldım ki iyide yapmışım görünce çok mutlu oldu ve hemen mutfağına astı :)



English Home özellikle ev hediyesi yada doğum günü için hediye almanız gereken zamanlarda çok fazla seçenek sunan bir mağaza. Fiyatları da birçok mağazaya göre gerçekten uygun. Özellikle kısıtlı zamanlarınızda kendisine minnettar kalacağınıza eminim.

 Hikayemin geri kalan kısmını tahmin edebileceğiniz gibi eve gelip pek bir hevesli şekilde önce ablamın yeni aldığı menekşe saksılarına daha sonrada bitanecik sevgilimin bana boyamam için aldığı ahşap bardak altlıklarına transfer yaptım sevgili cupcakelerimi.Umarım sizlerde beğenirsiniz.












Bu arada 5,5 yaşında ki yeğenim Elif'imin benimle beraber çalışarak yapmış olduğu cupcake resmini sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim. Eline sağlık prensesim :)

Sevgiyle Kalın..



14 yorum:

  1. bardak altlıkları çok şahane olmuşlar :)

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık, çok şirin olmuşlar...

    Ben de bu peçeteleri çok beğenip almıştım... Sevgiyle kalın ben de beklerim bloguma :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çolk teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim.. İnsan kıyıp kullanamıyor bu peçeteleri :))

      Sil
  3. Peçeteler çok hoş gerçektende.Saksı ve bardak altlıkları da çok sevimli olmuş.İyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim Kocaman sevgiler :)

      Sil
  4. Ellerinize sağlık şahaneler, ee bizim de uygulamamız şart oldu bu tekniği, sonuçları harika.

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmenize çok sevindim :) Mutlaka deneyin çok keyifli bir çalışma..

      sevgiler :)

      Sil
  5. Merhaba şu işlemleri resimlerle adım adım yapsaydınız keşke,ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.Ben bu tarz işlere yeni yeni merak sarıyorum elimden hiçbir iş gelmez.Resim yapamam,tığ işi yapamam ,örgü yapamam......yapamam da yapamam amma çok güzek yemek yerim:))işte hal böyle iken yaşım daha fazla geçmeden şu işlere bir el atayım diyorum cesaret bulunca yapacağım ama inanıyotum kendime ama sizlerde bana destek olursanız sevinirim.Kalın sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  6. Mutlaka denemelisiniz derim İnan çok seveceksiniz :) Ben burdayım ne olursa sorun yardımcı olurum :) Sevgiler ♥♥♥

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize saglik hepsi çok güzel olmus ben de bir cupcake tutkunuyum english homedan bir posetlik ve caydanlik ortusu olmistim bir de cay tepsim var fakat iki tane büyük cam meyveliğim var ben de onları bu peçelerden alıp sizinki gibi boyamaya dekupaj yapmaya çalışacağım

    YanıtlaSil
  8. hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  9. Education is very important specially technical education. When kids or children going to school then they must learn some activity like activity toys, RC toys, other like this stuff. boys toys

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...